cuti dah habis. bila mula?


Pagi ni ada masa jalan-jalan dengan Azizul (nama basikal aku, ada gear tu..
laju die macam
azizul hasni awang)

Pusing Sayyeda Zainab, membelok pula 25 darjah di selekoh untuk ke Sg Nil. Segaq kepala otak walaupun otot dah sengal-sengal ubi.



Nice2.
Aman sebab arab tak ramai pagi-pagi jumaat ni.

Layan je la gambar-gambar sepanjang cuti end round community medicine yang
dah nak abis ni =( Dah tuan blog pemalas nak mengupdate. Hemo2.


Skuad kesatria di pagi raya. Mengikut resam padi, makin berisi
makin menunduk. Respek!


Budak-budak Jordan (Akim, Pijan n Anas) datang jalan sini.
Jangan serik datang mesiq lagi na.


Pemenang tidak merungut walaupun nasik abis..


Anak-anak yang rajin.


Abeh doh. Selamat sekolah. Peace!-najib hok duk tgh-


p/s-jgn terlalu benci kat orang, mana tahu nanti dia yg buat baik kat kita.

(gambar ihsan paih)

2 Responses


  1. sbadriyah on November 22, 2010 at 5:48 PM

    kanak2 dengan peacenya..hahaha

  2. mohd hazwan bin mohd salleh on November 24, 2010 at 6:55 AM

    bukan kana-kanak, pemuda la..=P