me..on vacation:bahriya part 2~


ha..ni cme nk sambung balek story utk post sblom ni.so,kali ni nak citer pe yg ktorng buat,for the 2nd n 3rd day..here in bahriya.layan~

the 2nd day(3hb februari bersamaan 7 safar 1430H)

rini kitorng meneruskan perjalanan ala2 safari..kat padang pasir ni.Tp xde r jumpe singe ke,zirafah ke etc.diorng pon malas kot nk dok kat cni.


"jom kite trun brsame..walo ape pon yg berlaku jgn lepaskan tgn.ana akhukum fillah"
ni lah kate2 diorng sblom masing2 khianat tolak menolak member bile nk turun bukit ni hoho~(dkat sand dune..cmtu r name die)


area bukit kat black desert..pok cik yg jd tourist guide kami kata area ni kwsn gunung brapi bribu2 lemon thn yg dulu..


kat kawasan white sand..


lagi batu bate yg unik..ni btk cam ayam n pokok.kan3..subhanallah~

wah..cute nye matahari terbenam.nak cubet2 je rase..


kitorng bermalam kat kawasan padang paser ni tuk mlm ni.cpat2..dah nk mlm ni.hish lembab btui dak2 ni.


wah..uncle2 arab ni mmg terer masak.tgh padang pasiaq ni pon depa buleh masak cam ni.suspek2~


the 3rd day(4 feb bersamaan 8 safar 1430H)

ya Allah..sejuk yg amat tdo kat padang pasir ni.

sunrise..~

akhernye..nak balik umah da..

tata..nnti kami xdtg lg.skali sudey hihi..

tgh harinye kami pon bertolak balek ke cairo.sampai2 da mlm.letih r gak.tp mmg best r trip ni..uncle2 arab yg ikot ktorng nye journey ni mmg cambes.sume baek2..

anak2 murid ni pon mmg cool.byk kali la jgk jip tersangkut kat padang pasir ni.n ade skali diorng ni smgt gler nak tolong tolakkn jip ni..walopon xtahu r bape byk sgt tenage yg diorng dpt sumbngkan tyme tu..hehe.

nway..cuti pon da abes.its a start 4 a new season again.mama n ayah doakan wan kat cni ye..bole blaja elok2.

tata..





4 Responses


  1. Dr. E-iN on February 21, 2009 at 10:38 PM

    haha..anak murid hangpa mmg baguih dok tolak2 jeep..hangpa je yg dok tolak2 butang kamera..wahaha!!

  2. mohd hazwan mohd salleh: on February 22, 2009 at 11:54 AM

    ahaha..ak tolak gak r.tp diorng yg sbok suh amek gmba.nk wat lagu mana..

    lgu 3 kupang??
    anugerah juara lagu??

    hua3~

  3. faisazli on February 23, 2009 at 3:35 AM

    eee....wan!
    pndai2~
    ak repot kt aboh ngn mak..haha.

  4. mohd hazwan mohd salleh: on February 23, 2009 at 8:20 AM

    adoi la...
    ni ape repot2 ni

    ingt ak xtau ape yg hg wat kat urdun tu..

    ha..tau takot.
    huahaha~