Childhood memories



Childhood memories

(Ini hasil pertama aku lepas belajar guna Adobe photoshop dari Umar sensei. Ambil masa hampir 2 jam haha. Not bad la as a rookie or beginner, kan?

Ni gambar masa along sunat kat Johor.Semua dah besar-besar dalam gambar ni. Kira muda-mudi la. Dedikasikan lagu di bawah untuk semua pemuda yang singgah di sini. Apa pun yang dilakukan, Islam tetap jadi pegangan. Peace!)


Masa muda usiaku kini
Warna hidup tinggal kupilih
Namun aku telah putuskan
Hidup diatas kebenaran

Reff :
Masa muda penuh karya untukMu Tuhan
Yang aku persembahkan sbagai insan beriman
Mumpung muda ku tak berhenti menapak cita
Menuju negeri syurga yang nun jauh disana

Kini jelas tiap langkahku
Illahi jadi tujuanku
Apapun yang aku lakukan
Islam slalu jadi pegangan


edCoustic - Masa Muda.mp3


"We plan our lives according to a dream

that came to us in our childhood,
and we find that life alters our plans.
And yet, at the end, from a rare height,
we also see that our dream was our fate."


Till then.
Wassalam.


8 Responses


  1. Atiqah hanis on July 7, 2010 at 3:21 PM

    cantek!
    wewewe~~
    miss child moment!! =)

  2. mohd hazwan bin salleh on July 7, 2010 at 7:09 PM

    haha..me too.

    besnye kalau boleh recall balek story mase zaman kecik2 dulu. heh~

  3. Dr. E-iN on July 8, 2010 at 6:58 AM

    ko yg mane..?
    cpt!cpt!
    aku nk carik!hehe =)

  4. mohd hazwan bin salleh on July 8, 2010 at 11:44 AM

    haha..

    yang paling center, tgh ketap bibir dan tgn bersilang kat depan.

    macho x?waka waka..

  5. fifie on July 11, 2010 at 5:59 AM

    whoo~
    adore dis entry!!
    windu tyme kecik2! ;)

  6. mohd hazwan bin salleh on July 11, 2010 at 9:30 AM

    study elok2 SPM ne..

  7. Atiqah hanis on July 11, 2010 at 10:04 AM

    erk macho keee?
    haha..
    anyway,hang ada lagi tak
    pic yang kecik2 lagi??

  8. mohd hazwan bin salleh on July 11, 2010 at 3:07 PM

    xscan la..nnti balek umah boleh selongkar gerobok lagi.wee~